Főként azok a koordinátoraink jöttek el a Szeretethíd idei megbeszélésére, akik első alkalommal vállalták e komoly szervezést igénylő, ámde igen szép szolgálatot. 

A március 11-i megbeszélésen Pál Sándor, a kuratórium elnöke köszöntötte a megjelenteket, akik nem csupán a szükséges feladatokat beszélhették meg az egyházmegyei koordinátorok a Szeretethíd fő szervezőivel, de a hatékony kommunikációról és az új honlap használatáról is kaptak egy minioktatást. Emellett persze egy kis játékos csapatépítésre is lehetőség volt.

„Nagyon hasznosnak találtam ezt az alkalmat, mert egy teljesebb képet kaptam arról, hogy pontosan mi is egy Szeretethíd koordinátor feladata. Emellett igazán sokat segített, hogy találkozhattam olyan koordinátorokkal, akik évek óta benne vannak a körforgásban, mert a tapasztalataik megosztása még megfoghatóbbá, gyakorlatiasabbá tette a képzést” – mondta el Gyéresi Blanka, aki Erdélyből kérkezett az eseményre.

Ezúton is köszönjük minden kedves koordinátorunknak, hogy eljött hozzánk, s reméljük, ők is legalább olyan jól érezték magukat velünk, mint mi velük.

Tekintse meg képgalériánkat