• Van feladatom!

Örülünk, hogy csatlakozol Szeretethíd programunkhoz önkéntesként

és annak is, hogy már az is megvan, hogy milyen feladattal vennél/vennétek részt programunkban.

Mielőtt továbblépnél a regisztrációra, összegyűjtöttünk néhány hasznos és fontos információt számodra. Kérjük, olvasd el figyelmesen.

  1. Önkéntes feladatot egyénileg és csapatban is végezhetsz és rögzíthetsz oldalunkon.
  2. Ha csapatban tevékenykedtek majd, akkor mindenképpen nevezzetek ki egy csapatkapitányt, aki rögzíti az általatok elvégzett feladatot!
  3. Önkéntes feladatainkat három kategóriába soroltuk be: környezetvédelemi, szociális és fejlesztési feladatok. A regisztrált önkéntes feladatod is e három kategória valamelyikébe kell, hogy majd besorold.
  4. A Szeretethíd egyik fő erénye, hogy nem mi mondjuk meg, hogy mit csináljatok, hanem saját ötleteiteket, kezdeményezéseiteket karoljuk fel. Járjatok nyitott szemmel, és végezzetek olyan önkéntes tevékenységet, mely hasznára válhat szűkebb és tágabb környezetetek számára!
  5. Az önkéntes munka igazi közösségi élmény, ha jól szervezetten, jó hangulatban telik, melynek alapja a gondos tervezés és a rugalmasság. Ha tanácsra, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Köszönjük, hogy részt veszel az idei Szeretethíd építésében. A programra 2021. 03. 22. és 2021. 05. 07. között van lehetőséged jelentkezni önkéntesnek.

A 2021-es Szeretethíd támogatói