• Támogatom

A Magyar Református Szeretetszolgálat egyik zászlóshajó programja a Szeretethíd. A program 2009-es indulása óta fő célkitűzésünk, hogy minél több emberrel megismertessük az önkéntesség fontosságát. Nagy örömünkre rövid idő alatt az egyik legnagyobb önkéntes akcióvá nőtte ki magát programunk, melyben mostanra éves szinten közel 15 ezer ember mozdul meg jó ügyekért. Programunk megvalósulását magánszemélyként és vállalatként egyaránt segítheted.

Így segítheted a Szeretethíd megvalósulását

Általános adományszámla: CIB 10702019-85008898-51100005

(Közlemény: SZERETETHÍD)

Pénzadománnyal

A legegyszerűbb adományozási forma, mellyel a leggyorsabban és a leghatékonyabb segíthetitek Szeretetszolgálatunk működését és céljait.

Vállalatod egy jó CSR programot keres? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A Magyar Református Szeretetszolgálatnál nyitottak vagyunk az új megoldásokra, a közös gondolkodásra, hogy vállalatotok CSR irányait figyelembe véve csatlakozhassatok támogatóként Szeretethíd programunkhoz. Van egy jó ötleted? Keress minket bátran a kommunikacio@jobbadni.hu címen.

Fontos tudnivaló!

A pénzadomány után társasági adó alapját csökkentő kedvezmény vehető igénybe. Ahhoz, hogy mi ehhez a megfelelő igazolásokat kiadhassuk, szükségünk van vállalatod adószámára. Az átutalásnál a “megjegyzés” rovatban kérjük, ezt mindenképp tüntesd fel.

Tárgyi adománnyal

A tárgyi adomány a legkézzelfoghatóbb segítségnyújtási forma. A termékadományozás után az adományozónak nem kell áfát fizetnie, a felajánlott adomány nettó értéke után társasági adó alapját csökkentő kedvezmény vehető igénybe.

Szolgáltatás felajánlásával

A megfelelő szaktudás fontos alapköve a vállalatoknak. A Magyar Református Szeretetszolgálatnál hiszünk abban, hogy az általatok képviselt szolgáltatások, dolgozóitok szaktudása adott esetben karitatív célt is szolgálhat. Gondoljuk át közösen, hogy hogyan!

Vállalati önkéntes munkával

Az önkéntes tevékenység lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalatotoknál dolgozó munkatársak megtapasztalják a segítségnyújtás nagyszerű érzését. A Szeretethíd egy remek lehetőség, ha egy jó közösségi élményre vágytok. Írj nekünk a szeretethid@jobbadni.hu címre, ha kérdésed van.

Miért fontos és érdemes támogatni a Szeretethíd megvalósulását évről-évre?

 1. Stabilitás
  A Szeretethíd 2009 óta az egyik legnagyobb önkéntes mozgalommá nőtte ki magát, mely az akció két napján mintegy 15 ezer embert buzdít cselekvésre idehaza és határainkon túl is.
 1. Lelkiség
  Célunk, hogy minél többeket bátorítsunk a társadalmi felelősségvállalásra. A minden korosztályt megmozgató Szeretethíd központi üzenete, hogy felkiáltójelként mutassunk példát környezetünkben az önzetlen segítségnyújtásra.
 1. Sokszínűség
  A szerteágazó önkéntes tevékenységek lehetőséget biztosítanak arra, hogy számos területen nyújtsunk közösen segítséget.
 1. Szakmaiság
  A komplex és hosszú távú megoldásokban hiszünk, melynek alapkövei: a szakmailag felkészült közösségünk, az átlátható működés és a hozzánk fordulókkal kialakított partneri viszony.
 1. Közösség
  A Szeretethídban résztvevők egy értékes közösséget alkotnak, akik számára fontos környezetük fejlődése, a rászorulók megsegítése.

A 2021-es Szeretethíd támogatói