Március 22. és május 7. között várjuk a jelentkezőket a 13. Szeretethídra. Megújult weboldalunkon egyszerűen leadhatod jelentkezésed vagy rögzíthetsz feladatot. A Kárpát-medencei Református Önkéntes Napokat május 14-15-én rendezzük meg.

Idén már minden reménység szerint élőben is találkozhatunk a 13. Szeretethíd keretében. Ha a vírushelyzet is megengedi, akkor ezútal nem csak online térben tud megvalósulni a program. Arra buzdítunk mindenkit, hogy vegyen részt megmozdulásunkon, hogy újra mintegy 15 ezren önkénteskedjünk a Szeretethíd keretében.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a regisztrációval kapcsolatban.

  1. A regisztráció március 22. és május 7. között zajlik itt a weboldalon.
  2. FIGYELEM! Pólót csak azok számára tudunk biztosítani, akik május 3-ig regisztráltak a weboldalon. Utána már nincs rá módunk.
  3. CSATLAKOZZ menüpont alatt jól strukturáltan megtaláltok minden lényeges információt a jelentkezéssel kapcsolatban.
  4. Ha van feladatod és az is megvan, hogy kikkel fogod végezni, akkor látogass el a CSATLAKOZZ/VAN FELADATOM menüpontba.
  5. Ha nincs feladatod, de szívesen részt vennél programunkban, akkor pedig a CSATLAKOZZ/MÁSOKHOZ CSATLAKOZNÉK menüpontban található információk lesznek segítségedre.
  6. Jelentkezni mindkét esetben egy rövid regisztrációt követően lehet. Ezt követően személyes profilodba bejelentkezve, már eléred a jelentkezéshez/feladat rögzítéséhez (csapat) szükséges űrlapot.
  7. Van lehetőség arra is, hogy feltüntesd, ha még vártok önkéntest az adott feladathoz.
  8. Az általad felvitt tartalmak minden esetben, csak ellenőrzést követően válnak publikussá a Szeretethid weboldalán.

Végezetül összeállítottunk egy gyakori kérdések és válaszok listát is, mely szintén hasznos lehet, ezt itt éritek el: GYIK

További kérdés esetén forduljatok bizalommal koordinátorainkhoz, velük itt tudjátok felvenni a kapcsolatot: KOORDINÁTOROK