Az idei Szeretethíd szervezésekor sem maradhatott el a koordinátorok számára szervezett találkozó. Az önkéntes akció fontos szereplői az egyházmegyei és egyházkerületi koordinátorok, akik minden évben képzésen vehetnek részt, hogy megismerjék feladataikat, a szervezés folyamatát és egymást is.

A február 24-i képzésre határon innen és túlról is szép számmal érkeztek a résztvevők. Az alkalom Csenki Zsuzsa áhítatával kezdődött, majd László Viktor az “Ez az a nap” szervezőiroda igazgatója tartott előadást a rendezvényszervezés fontosabb szempontjairól.

A találkozó délutáni programjában a Szeretetszolgálat munkatársai kaptak szót. Kőrösi-Gilicze Réka, a Szeretetszolgálat kommunikáció vezetője a Szeretethíd kommunikációjával kapcsolatos információkat osztotta meg a jelenlévőkkel. Vad Lilla, az önkéntes programok igazgatója az önkéntességről és a Szeretethíd program aktualitásairól beszélt. Győri Judit, a Szeretethíd program koordinátora pedig az idei gyakorlati feladatokat ismertette.

A találkozó nagyon hasznos és építő alkalom, hiszen ilyenkor van lehetőség a személyes találkozásokra, a tapasztalatcserére és a kérdések megbeszélésére. Ezúton is köszönjük minden koordinátornak, hogy eljött hozzánk, és részt vett a találkozón, mely reméljük hasznos és jó hangulatú volt.

Tekintsék meg a találkozóról készült képgalériát:

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Szeretethid_koordinator_talakozo_2017″]

A találkozóról bővebben itt olvashatnak: http://www.reformatus.hu/lap/ifi/mutat/13410/

Fotók:Vargosz