Szeretethíd, 2022. – Csökmő

Nagy örömünkre szolgált ismét együtt lenni! Hiszen a járvány nagyon sok tekintetben megtépázta alkalmainkat, közösségeink életét a gyülekezetekben így a Csökmői Református Egyházközségben is. Nem adjuk fel azonban azt a reménységünket, hogy minél több emberhez eljuttassuk az evangéliumot, megismertessük az egyház életét és találkozhassanak az egyház Urával.
Templomunk a községen átvezető forgalmas út mellett található, ahol a község többi fontos községi épülete, hivatala, intézménye is. Adta és adja magát, hogy a találkozás helyévé legyünk. Ezért ebben az esztendőben is a jó időben egyszerre munkálkodtunk a templom és templomkert megszépítésén és nemzedékek közti találkozás létrejöttén.
Vendégül tudtuk látni a helyi Gondozási Központ időseit és a szomszédos óvoda egy csoportját. Szép, megható beszélgetések alakultak ki. Közben a szorgos kezek a kertben munkálkodtak, igyekeztek rendbe tenni a füvet, virágot ültetni ládába, gyomlálni, gazolni.
Legyen hála azoknak, akik eljöttek és a Szeretethíd csapatának, hogy ebben az esztendőben is megtudtuk tartani ezt az alkalmat!